maanantai 30. joulukuuta 2013

If you have a dream / If you truly believeOletko valmis?

Puraise huulta niin että se valuu verta. Varmista että olet varmasti elossa ja hereillä. Älä menetä hetkeäkään. Älä kaatosadetta jossa voi tanssia, älä ohikulkijan hymyä kadulla, älä pienen lapsen naurua tai ystävän kyyneliä. Ota se kaikki avosylin vastaan. Ota elämä vastaan. Ota se vastaan koko keholla, jokaisella solulla, levitä kädet ja huuda.

Älä pelkää olla onnellinen, älä pelkää hymyillä. Anna muille syytä olla onnellinen ja itsellesi myös. Sä olet ansainnut sen. Se, että sä olet päässyt jo tähän asti, että sä olet selvinnyt elämästä näin pitkälle, on jo saavutus josta sun kuuluu olla ylpeä. Mä olen, mä elän, mä olen tässä. Sä et voi luovuttaa päästyäsi näin pitkälle.

Kohtaa se pimeinkin puoli tästä kaikesta. Älä säikähdä omia kyyneliäsi, älä sitä tuskaa mikä sun sisällä piilee. Vapauta se, ja samalla itsesi. Älä piilottele sitä. Etsi ympärillesi ihmisiä jotka välittää susta aidosti, älä niitä jotka on sun kanssa vain itsensä takia. Kun joku sanoo että mä olen onnellinen kun säkin olet, sä voit hymyillä ja onnitella itseäsi. Siinä on ihminen jollaisen sä olet ansainnut vierellesi. Toivottavasti sä olet se ihminen jollekin muulle.


Älä säästele. Mitään. Naurua, kyyneliä, tuskaa, onnea, itseäsi, mitään.

Joko nyt?


Elä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti