maanantai 16. joulukuuta 2013

Here with the open arms for you
  Mä olen aina ollut sinisilmäinen ja hölmö.

Mä olen sinisilmäinen, hölmö tyttö, joka kuuntelee paljon. Mä olen kuullut lukemattomien ihmisten elämäntarinat, ja mä tykkään niiden kuuntelemisesta. Se katse mikä ihmisillä on kun ne kertoo hyvistä, ihanista asioista, ja se väri minkä niiden ääni saa kun ne kertoo pahoista ja painavista asioista. Ne on sellaisia pieniä asioita joista mä pidän. Ja kun mulle kerrotaan asioita, mä pidän ne itselläni. Ne on mulle luotettuja asioita.

Mä olen sinisilmäinen, hölmö tyttö, joka uskoo ihmisiin. Mä otan niistä selvää ennen kuin tuomitsen, ja harvoin silloinkaan. Jokaisella on oma tarinansa, eikä mun tarvitse tietää kaikkea ymmärtääkseni että se muuttaa ihmistä.

Mä olen sinisilmäinen, hölmö tyttö, joka välittää niin hirveästi. Siksi muhun kai sattuu helposti. Mä välitän ihmisistä niin paljon, että muhun sattuu jo sekin. Tai sitten se, jos ne ihmiset ei välitäkään musta. Ja mun tekisi mieli vain vetää ne lähemmäs ja sanoa että älä pakene mua, ole kiltti, en mä tahdo pahaa.

Mä olen sinisilmäinen, hölmö tyttö, joka odottaa syli avoinna niitäkin, jotka on jo kerran mun luota lähteneet. Eikä mun tarvitse miettiä kahdesti otanko mä niitä enää vastaan jos ne joskus päättää palata.4 kommenttia:

 1. ihanaihanihanaihanaananan, sopii mullekkin niin hyvin♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. apua, en osaa ees selittää miten otettu oon tästä kommentista ja siitä että mun tekstiä päätyi sunkin blogin puolelle! ihana, päivän piristys. kiitos ihan mielettömästi molemmista :) ja tuo biisi on ihan mahtava. ja hei, kiitos siitäkin että päätit pitää blogisi! täällä nimittäin yks superonnellinen lukija.

   Poista
  2. ilo on minun puolellani! :)

   Poista
 2. + Biisiin rakastuin jo viiden sekunnin jälkeen

  VastaaPoista